Herlev FC - Hvidovre Attack FC
Herre U17 - 22. marts 2009 16:00

6 - 5  (5 - 1, 1 - 3, 0 - 1)

Alle sejl var sat inden opgøret mod Hvidovre.

Der var fællesspisning med spillerne flere timer inden kampen, for at sætte drengene op til opgøret, og noget tyder på at det lykkedes.

Herlevs drenge var derfor klar fra start da dommerne fløjtede kampen i gang.

Hvidovre kom godtnok foran efter kun 3 minutters spil, men 20 sekunder senere nettede Tinus Byrgesen, og skabte balance i tingene.

Herlevs drenge sendte det ene angreb efter det andet mod Hvidovres mål, og der blev skudt på hver en chance.

Efter 11 minutters spil var det så Timo Olsen der bragte Herlev foran 2-1.

30 sekunder senere var Marcus Byrgesen på plettet, og for at det ikke skal være løgn, så nettede også Mikael Juhl og bragte Herlev foran 4-1

Hvidovre fik en 2 minutters udvisning, dog uden at Herlev fik udnyttet overtalssituationen.

I 1.periodes sidste minut slog Timo til med endnu et mål, og Herlev vandt perioden 5-1.

Hvidovre var rystet.

I starten af 2.periode måtte Tinus en tur i boxen, og det udnyttede Hvidovre til at reducere til 5-2.

Hvidovre fik en mand i boxen, dog uden at Herlev fik udnyttet overtalligheden.

Efter 11 minutters spil nettede Mikael Juhl for 2 gang, dog blot for at Hvidovre kort efter reducerede til 6-3.

Midt i 2.periode fik Herlev 2 spillere skadet, hhv. Alexander Vener og Lasse Clausen, og det var skidt, med en i forvejen tynd Herlev-trup.

I resten af kampen blev der trukket meget store veksler på de resterende Herlevspillere, som kæmpede en bestemt legemsdel ud af bukserne.

Hvidovre kom nu mere ind i kampen, og havde mange angreb, som slutteligen mundede ud i yderligere en scoring, nu til stillingen 6-4.

I periodens sidste minut måtte Tinus endnu engang på bænken, og Herlev startede derfor i undertal i starten af 3.periode, dog uden at Hvidovre fik udnyttet dette.

For at det ikke skal være løgn fik først Joachem Møller og efterfølgende Christoffer Erichssen en tur på bænken, men igen uden at Hvidovre fik udnyttet dette.

Med 5 minutter igen fik Hvidovre så endelig det mål, de længe havde kæmpet for at få - øv.

Med 3 minutter tilbage tog Hvidovre timeout, og nu blev der løbet stormløb på Herlevs mål.

Heldigvis tog målmand Mikkel Hansen de bolde som vores forsvar ikke fik afværget, og da slutsignalet lød, var Herlev sejrherre 6-5.

De 2 hold havde givet hinanden kamp til stregen, og tilskuerne en super floorballkamp. Tak.

Kampen blev iøvrigt Mikael Juhls kamp nr. 100 i Herlevs gule farver, 2 mål og så en sejr over ærkerivalerne fra Hvidovre - ikke nogen dårlig jubilæumsgave. Tillykke.

Af: Johnny Byrgesen