11 - 3  (4 - 2, 4 - 1, 3 - 0)

Søndagen startede tidligt for mange. Der var godt gang i Hjørring by. Og nattesøvnen blev da brudt et par gange.

Morgenmad blev serveret kl. 7 og der var afgang til Brønderslev lidt i 8.

Efter en rask gåtur og opvarmning virkede spillerne igen klar til at yde som i lørdagens kamp.

I kampens indledning var der ikke noget der tydede på at matchbilledet fra dagens før ville ændre sig. Brønderslev kom i dag hurtigere frem og lagde tryk på vores backer. Det gav ikke den samme ro, og krævede samtidig at vores angribere skulle være mere opmærksomme på hurtigere opspil. Taktikken så i perioder ud til at lykkes for Brønderslev.

Efter 5 minutter spil bringer Brønderslev sig foran, men på det efterfølgende angreb kan Herlev udligne på et selvmål. En tværspasning forsøges stoppet, men rettes i stedet af mod mål, hvor målmanden er på vej til modsatte stolpe. Dejligt at se at vi også kan have lidt tur i den.

Efterfølgende kommer Brønderslev foran 2, 3 og 4-1. Allerede nu er der brug for kortere pauser til de spillere der var meget inde i lørdagens kamp. Anders Olsen reducerer før pausen til 4-2, med assist fra Jens Obel. Et vigtigt mål, der holder liv i Herlev.

En scoring til hvert af holdene i starten af 2. periode ændrer ikke status. Herlevs scoring sat ind af Peter Meincke med assist fra Peter Thage.

Da Brønderslev midtvejs i perioden scorer til 6-3 går luften lidt ud af ballonen. Flere spillere kommer i action. Der arbejdes stadig godt, men det kan ses at lørdagskampen og en kort nattesøvn, begynder at sætte sine spor både i benene og hovederne på spillerne. 6-3 bliver til 8-3 inden perioden udløb.

Brønderslev bringer sig hurtigt foran 10-3 i starten af 3. periode. Som også bliver til 11-3 med 8 minutter igen.

Herlev får mulighed for at pynte på resultatet i powerplay. Anders Olsen får en god mulighed for at reducere. Men i skud øjeblikket bliver han tacklet ureglementeret af en Brønderslev spiller, som ifølge forlydender erstatter en skadet spiller uden for udskiftningsområdet. En 2 minutters udvisning og frislag er det bedste vi får ud af den situation…

Kampen slutter 11-3 til Brønderslev. En kamp der ikke helt ramte niveauet fra lørdag, dertil var Brønderslev det friskere, skarpere og bedre spillende. Alligevel skal der lyde et stort cadeau til holdet for at yde det maksimale over 2 kampe. Og et ekstra stort cadeau til de spillere der for alvor kom i action i søndagens kamp for at holde et højt niveau og holde niveauet i kampen.

Mange spillere er nu blevet en erfaring rigere, som kan vise sig meget værd, når Brønderslev i weekenden kommer til Herlev. Vi ved hvad vi skal yde og hvad der kræves af os, hvis vi gerne vil undgå at sæsonen slutter allerede lørdag. Vi ved det bliver svært og hårdt, men også at hvis vi har viljen kan det bringe os længere. Og samtidig vil vi også gøre vores til, at de mange mennesker der har bakket op om os gennem sæsonen og i Jylland, kan få mulighed for en ekstra hjemmekamp søndag eftermiddag.

Slutteligt tak for kampene til Brønderslev, og på gensyn lørdag. Og tak for opbakningen til de medrejsende.