Brønderslev Hot Shots FC - Herlev FC
Herre Senior - 14. marts 2009 17:30

9 - 4  (3 - 2, 1 - 2, 5 - 0)

Lørdag formiddag drog Herlevs spillere med supportere mod Nordjylland. 2 kvartfinaleopgør mod Brønderslev stod på programmet. Et program der var forholdsvis hårdt sammenpresset med kamp lørdag kl. 17.30 og kamp igen søndag morgen kl. 9.30.

Kampene mod Brønderslev var samtidig en gentagelse fra sidste sæsons slutspil, hvor Brønderslev i 2 kampe ekspederede Herlev ud af turneringen. Dengang var Brønderslev storfavorit til at vinde let, og scenariet var af flere linet op til en gentagelse i år. Brønderslevs trup var stort set den samme som i fjor, mens Herlevs ditto havde mange nye ansigter med. Målt på slutspilserfaring, landsholds meritter og generelt niveau var der lagt op til Davids kamp mod Goliat.

Vi ankom til hallen i god tid, så benene ovenpå 5 timers kørsel kunne strækkes ud og være klar til kamp. Programmet for gåtur, taktik og tøjskifte blev også overholdt, og spillerne var klar til en god opvarmning. Desværre var der basketball i hallen. 6 minutters effektiv spilletid tog over 20 minutter, og nogle klager over effektiv spilletid i floorball!!!

På trods af en forkortet opvarmning og udsat kamptidspunkt virkede holdet meget opsatte på endelig at komme i gang.

Og vi kunne ikke ønske os en bedre start, da Peter Thage allerede efter 30 sekunder kan bringe os spidsen med 0-1.

Brønderslev udligner efter 8 minutter til 1-1, men 2 minutter senere kan Peter Meincke igen bringe Herlev foran, med assist fra Peter Thage. Brønderslev får mulighed for at bringe sig tilbage i kampen i powerplay, men Claes tager godt imod forsøgene, ligesom holdet arbejder godt i boksen.
Inden periodepausen har Brønderslev dog bragt sig i spidsen med 3-2.

Begge hold kan gå til pause efter en forholdsvis tæt periode, hvor begge mandskaber har flere chancer til mål end de 5 der er scoret.

Og billedet ændrer sig ikke meget i 2. periode. Brønderslev får igen mulighed i powerplay. Men heller ikke denne gang lykkedes det dem at udnytte overtallet. Men ganske kort efter Herlev er blevet fuldtallig, bringer hjemmeholdet sig foran 4-2. Herlev fortsætter ufortrødent det hårde arbejde, og et par minutter efter kan Peter Thage igen bringe Herlev ind i kampen med sin scoring til 4-3, assist Peter Meincke.

Så er det hjemmeholdets tur til at spille i undertal. Herlev får frislag foran mål. En lidt kikset pasning, bringer ikke noget skud med sig. Men da Kristian Bondo får bold under kontrol og ingen presser ham, kan han sikkert skyde bolden i mål. Assist Peter Bo Nielsen. Inden sidste periode er stillingen fortsat helt lige.

Chancerne fortsætter i 3. periode. Men først i 11. minut gør hjemmeholdet det til 5-4. Der er stadig masser af tid til at komme tilbage, og der forsøges. Med godt 3 minutter tilbage har Herlev en rigtig stor mulighed for at udligne, men i stedet kan Brønderslev på det efterfølgende angreb bringe sig yderlige foran til stillingen 6-4.

Efterfølgende vælger man egenhændigt at lægge pres på Brønderslev. Presspil har ikke været vores stærkeste side under grundspillet, hvor det ofte har resulteret i lette mål til modstanderne. Og på 40 sekunder har Brønderslev yderligere scoret 2 gange til stillingen 8-4. Sidste mål til Brønderslev er ren kosmetik.

Kampen slutter 9-4 til Brønderslev. Et resultat der ikke helt viser matchbilledet, og et resultat der ville have været mere gældende sidste år, hvor Brønderslev var mere dominerende.

Efterfølgende blev der snakket om de sidste minutter af kampen. Hvad gik galt og hvorfor. Og lad os her hvor kampen er tænkt mere efter, være positive overfor at spillerne viser vilje til at ville vinde, end at opgive kampens sidste minutter. Næste gang skal vi bare have koordineret det bedre.

Et hurtigt bad, og kørsel til hotel, med efterfølgende spisning i Hjørring, så var den lørdag gået, og klokken nærmede sig midnat.

og lige en tilføjelse. Tak for opbakningen fra tilskuerne og til dommerne for en rigtig god kamp.