Herlev FC - Hafnia FC
Dame Senior - 24. oktober 2008 19:45

2 - 1  (1 - 1, 0 - 0, 1 - 0)

SEJR OVER HAFNIA!

Fredag aften tog Herlev imod Hafnias 1.damer i 2.runde af pokalturneringen. Kampen var imødeset med en del spænding af Herlev spillerne, da det nu ville vise sig hvor holdet står i forhold til et elitehold.

Kampen var ikke mere end et par minutter gammel da Hafnia kommer foran. Herefter får Herlev lidt bedre styr på det defensivt. Kampen bølger lidt frem og tilbage med Hafnia i mest boldbesiddelse. De er meget løbestærke og sætter i perioder Herlev under pres. Alligevel er det Herlev der får udlignet ved Helle Skov, på det der vel er Herlevs første rigtige chance. Cille har også et par gode løb frem af banen hvor hun sætter 2-3 spillere af. Desværre formår vi ikke at udnytte chancerne.

I 2. periode fortsætter Hafnia deres hurtige spil mens Herlev formår at skabe flere store chancer uden dog at udnytte dem. Hafnia kommer i overtal men Herlev spiller en rigtig god boks. Julie spiller en rigtig god kamp i det defensive. Det var svært at se at hun havde ligget syg et par dage op til kampen.

3. periode ligner de andre. Herlev er lidt mærket af kampens tempo som er en del hårdere end det der hidtil har været spillet i 1. div. Flere gange er vi presset i bund men formår dog også selv at være chanceskabende. Forløsningen kommer da Bidder, efter god pasning fra Vibse, scorer midt i 2. periode. Hvordan den bløde bold kunne gå ind er der ingen der ved men alle mål tæller som bekendt. Herlev får en chance for at udbygge føringen i powerplay. Bolden spilles dog fornuftigt (kedeligt vil nogle måske mene??) rundt i bagerste geled mens tiden går. Resten af perioden er ren fight fra Herlevs side og heldigvis er det nok til at resultatet holder.

WOM: Bliver Camilla på mål som står en rigtig god kamp med mange gode aktioner

Herlev møder nu Rødovre i 3. runde af pokalturneringen.

Af: Mette Bidstrup