Copenhagen BSS - Herlev FC 4
Herre Senior - 14. december 2008 18:30

3 - 2  (1 - 0, 0 - 2, 2 - 0)

TÆT PÅ, MEN AK ...

Hotboys var tæt på sæsonens første points, men der blev ved lige ved og næsten, da en tæt og intens kamp mod CBS Sport blev tabt 2-3.

Hotboys spillede ellers sin bedste kamp længe, og stod især i forsvaret fast og fysisk mod de kapable CBS-spillere, der især i kraft af en både energisk og kontant spillestil jo startede sæsonen ud med at vinde Hotboys Cup.

Kampen er 6 minutter gammel, da en CBS-spiller, der tidligere har vundet Hotboys Cup med FFK, laver snurretop gennem 4 Hotboys spillere og banker kuglen i nettaget. Flot detalje og 0-1, hvilket også er resultatet efter 1.periode.
Men Hotboys er rigtig godt inde i kampen, og i 2.periode kommer vi på tavlen og endda foran. Det første gennem flot samarbejde mellem Militær og Widén, det andet gennem et ægte Theis-solo-energimål.

Desværre holder den ikke hjem. CBS sætter et hårdt pres ind, og udligningen kommer da en bold er løs foran mål og slås i nettet. Hotboys har indkasseret rigtig mange af dén slags mål i sæsonen, men i denne kamp blev det dog kun til det ene.

CBS scorer sejrsmålet 4 minutter før tid, da en tværpasning sendes gennem Hotboys-forsvaret og vippes ind ved den fjerne stolpe. Superflot mål og intet at gøre. Det slutter med et powerplay til Hotboys, der dog ikke udnyttes, og slukøret må man konstatere at CBS Sport igen tager stikket hjem.

Dog; det var tredje kamp mod CBS i denne sæson, og Hotboys er gået fra 0-9 til 4-6 til 2-3 ... Alle gav det yderste i en intens kamp, og især forsvaret med Allan som bageste skanse gjorde et flot job med at holde CBS' skud- og kropsstærke folk nede på 3 scoringer.

Så er det juleferie, og bjerge af flæsk og sovs venter de forvante Hotboys!

MOM med stor margen: Allan The Goalie!

Af: Peter Holm