Herre Senior - 1. november 2008 10:45

3 - 6  (0 - 3, 2 - 1, 1 - 2)

DA SNERLEN SÅ RØDT ...

Ak ak ... heller ikke i fjerde forsøg kom der points på tavlen til Herlev 4 "Hotboys".

Hotboys spillede ellers i store dele af kampen nogenlunde lige op med ”Motionisterne” aka. Vallensbæk 3. Efter en sædvanlig sløv start var vi nede 0-4 lidt ind i 2.periode, men her var det at en forfjamsket Rasmus endelig dukkede op med flovrøde kinder og en historie om at lukke øjnene på sofaen med en mobiltelefon sat på lydløs.

Ankomsten af den fortabte søn gav Hotboys nyt håb, og resten af kampen var som minimum lige, nu og da med et lille plus til Hotboys. Antallet af åbne chancer er dog beskedent, men Militær, Jesper og Maes kommer dog på tavlen efter tur. Det bliver 2-4 og senere 3-5, men desværre ikke tættere, før Vallensbæk i aller-allersidste sekund scorer til slutresultat 6-3.

Med i historien hører at Vallensbæk scorer hele to mål i undertal, og var endda et tæt på tredje med et klingende stolpeskud. Respekt for det. Fra Hotboys-synspunktet må man bare sige, at skal der engang point på kontoen så skal i hvert fald dén statistik blive markant bedre.

Og så var det jo kampen hvor Hotboys fik sin første matchstraf nogensinde, da Kristian Snerle så rødt i enhver betydning. Og så lige Snerle, der i forvejen har et problematisk forhold til alt rødt. Med New-Boy Jesper der scorede debutmål OG fik en 2x10 minutter for stavkast, samt Rasmus der dukkede op midt i kampen (endda med en forklaring der hverken involvere øl eller kvinder!?!!?), er det uden sammenligning den kamp nogensinde der har skæppet allermest i bødekassen!

Kaptajnens lommeregner brændte sammen, da den skulle udregne den nye saldo, men planerne er vidt fremskredte ang. at afholde julefrokosten i Monte Carlo, eller alternativt ombord på en Corcorde der vil flyve Jorden rundt i evig solnedgang. Stay tuned!